FiQs 15.0
FiQs 15.0
Czy po stronie pyxis nie są wymagane żadne modyfikacje?
Re: FiQs 15.0
A to jest nowa wersja intruxa? Na jakiej dystrybucji ?
Rocky Linux 8.10giete pisze:A to jest nowa wersja intruxa? Na jakiej dystrybucji ?
Instalator oraz system wykrywają i obsługują zarówno UEFI z GPT, jak i BIOS z MBR.
Automatyczne tworzenie partycji podczas instalacji - wykorzystanie całego dysku.
Aktualizacja jądra, pakietów systemu oraz modułów kart sieciowych do najnowszych wersji.
Nowe, wydajne metody kolejkowania. Nowe statystyki.
Nowy, responsywny panel administracyjny.
Nowe skrypty konfiguracyjne z obsługą do 50 aliasów i 50 vlanów.
Optymalizacja parametrów kernela pod kątem bezpieczeństwa i wydajności w dużych sieciach.
Beda wprowadzone dodatkowe opcje integracji, ale na ustawionej teraz w konfiguracji v14 bedzie dzialalo.wrobli pisze:Czy po stronie pyxis nie są wymagane żadne modyfikacje?
Piotr Szkut - PYXIS
Przy pomocy Pana Grzegorza udało nam się odpalić wszystko , podstawowa konfiguracja działa bez zarzutu.
Napisz ile Ci ruchu przemiela. Bo na starej poprzedniej wersji było z tym kiepsko jak był załączony QOS.
około 1G
Kiedy można się spodziewać jakiejś beta wersji?Pyxis pisze:Beda wprowadzone dodatkowe opcje integracji, ale na ustawionej teraz w konfiguracji v14 bedzie dzialalo.wrobli pisze:Czy po stronie pyxis nie są wymagane żadne modyfikacje?
U mnie I14 dobija do 2gb ruchu, ale i tak planuję migracjegiete pisze:Napisz ile Ci ruchu przemiela. Bo na starej poprzedniej wersji było z tym kiepsko jak był załączony QOS.
v14 - 2,5 - 3 Gb
v12 - do 1Gb
v12 - do 1Gb
Doczekamy się jakiejś informacji kiedy spodziewać się można poprawek?
Poki co nie sa wymagane zmiany w konfiguracji.
Nowe opcje beda wprowadzane sukcesywnie i bedzie informacja w changelogu.
Cierpliwosci.
Nowe opcje beda wprowadzane sukcesywnie i bedzie informacja w changelogu.
Cierpliwosci.
Piotr Szkut - PYXIS
Witam
U mnie V14 kolo 6 Gb
U mnie V14 kolo 6 Gb
na jakim sprzęcie to leci?tekanet pisze:Witam
U mnie V14 kolo 6 Gb