Witam
panie Piotrze czy jest możliwość dodania kolumny użytkowników - data deaktywacji i/lub data ostatniej FV?
Kolumny użytkowników
Re: Kolumny użytkowników
No właśnie nie do końca, bo często umowa jest rozwiązana ze względu na zaległości i wtedy już nie ma kolejności. Są też klienci, którzy płacą za rok z góry.Pyxis pisze:Data oststniej wplaty nie pomoze?
Re: Kolumny użytkowników
Też mam pytanie co do kolumn.
Jaka jest szansa by była kolumna, która wpłaty filtruje wg daty dodania - wprowadzenia do programu. Jest ta możliwość w zakładce "LISTA WPŁAT", ale tam nie widzę aktualnego salda. A w głównej tabeli kolumna "Ostatnia wpłata", która określa informację, kiedy została zaksięgowana przez bank przychodzący. Co niestety nie pozwala mi zweryfikować poprawność wpłaty...
Jaka jest szansa by była kolumna, która wpłaty filtruje wg daty dodania - wprowadzenia do programu. Jest ta możliwość w zakładce "LISTA WPŁAT", ale tam nie widzę aktualnego salda. A w głównej tabeli kolumna "Ostatnia wpłata", która określa informację, kiedy została zaksięgowana przez bank przychodzący. Co niestety nie pozwala mi zweryfikować poprawność wpłaty...