Takie zagladanie do v3 bedzie przez pierwsze 2 miesiace maksimum. Poniej naprawde sporadycznie.sodden pisze: Praca w 2 programach jest męcząca.
brakujace elemnty z wersji 3
Re: brakujace elemnty z wersji 3
Piotr Szkut - PYXIS
Będzie sortowanie tabeli po grupach?
UPgreen3d pisze:Będzie sortowanie tabeli po grupach?
Widzisz, to nie jest proste, bo jak by to technicznie mialo wygladac? Jaki klucz sortowania i przede wszystkim w jakim celu?
Piotr Szkut - PYXIS
Ano w takim że sortując sobie klientów grupami (każda grupa to inny nadajnik) mogę eksportować potem listę klientów do myphone explorer i wysyłać powiadomienia o planowanych pracach. W wersji 3 była taka opcja, a w 4 lipa 
1. Mozesz odfiltrowac grupy w dowolnym ukladzie. MAsz to w prawym panelu programu.
2. Lista userow podlaczonych do danego nadajnika i automatyczne wyslanie do nich powiadomien jest z listy urzadzen dostepne. Nie trzeba grupowac ludkow wg nadajnikow.
2. Lista userow podlaczonych do danego nadajnika i automatyczne wyslanie do nich powiadomien jest z listy urzadzen dostepne. Nie trzeba grupowac ludkow wg nadajnikow.
Piotr Szkut - PYXIS
Ok dzięki za podpowiedź.
ja tesh jestem za drukowanie i generowanie faktur po grupach jest idealnym rozwiązaniemgreen3d pisze:UPgreen3d pisze:Będzie sortowanie tabeli po grupach?
sortowanie i odfiltrowanie nie daje dobrego rezultatu
Przeciez odfiltrowujac baze userow po grupach mozesz tez po grupach generowac faktury (choc to dosyc wydumana opcja).
Piotr Szkut - PYXIS