Witam, czy jest może w planach stworzenie zakładki z funkcją IPTV?
Dokładnie chodzi o przydzielanie użytkownikowi listy kanałów, oraz pakietów telewizyjnych?
Coś na zasadzie:
User>Pakiet>Kanał>Cena?
IPTV
Re: IPTV
Nie ma "czekamy". 
To ja czekam na specyfikacje funkcjonalnosci. ktore tam by sie mialy znalezc. Co by sie przydalo zrobic, jakie operacje usprawnic, jakie zautomatyzowac.
To ja czekam na specyfikacje funkcjonalnosci. ktore tam by sie mialy znalezc. Co by sie przydalo zrobic, jakie operacje usprawnic, jakie zautomatyzowac.
Piotr Szkut - PYXIS
Chodziło mi dokładnie o możliwość ustalania pakietów telewizyjnych dla abonentów, z możliwością podpięcia tego z funkcjonalnością internetu. IPTV, generowanie faktur za poszczególne pakiety, możliwość dopisania użytkownikowi numeru seryjnego danego sprzętu.
Czy jesli w definicjach dodasz jako pozycje dany pakiet TV wraz z cena, to nie spelni to swojej roli? Ma pakiet na neta i pakiet na TV. Te 2 pozycja beda na fakturze.
Jak przypiszesz do uzytkownika dodatkowe urzadzenie bedace jakims interfejsem TV, to mozesz tam dopisac i IP i serial tego urzadzenia. W definicjach dodajesz typ urzadzenia bedacego "dekoderem".
Raczej spodziewalem sie jakis mniej typowych funkcjonalnosci.
Jak przypiszesz do uzytkownika dodatkowe urzadzenie bedace jakims interfejsem TV, to mozesz tam dopisac i IP i serial tego urzadzenia. W definicjach dodajesz typ urzadzenia bedacego "dekoderem".
Raczej spodziewalem sie jakis mniej typowych funkcjonalnosci.
Piotr Szkut - PYXIS