Wersja beta do pobrania
Re: Wersja beta do pobrania
Wiem, że jej tam nie ma
chodzi mi konkretnie o hosty, bo mam dwa (localhost i % - ktory teoretycznie powinien zalatwic kwestie zdalnych polaczen w sieci LAN) i oba maja pelne prawa. Zastanawiam sie czy moze nie dodac kazdego hosta osobno?
Ja mam tylko jednego usera pyxis z hostem % i wszystko hula
Monika pisze:Płatności masowe.
Proszę o pomoc w importowaniu płatności masowych.
Zawsze importowaliśmy płatności z ustawień banku BZWBK(3).
Mamy plik txt i jak klikamy importuj wyskakuje błąd:
"access violation at address 4AD2D85B in module 'IDOBC32.DLL'. Write of address 09327000"
Nastepna beta nie powinna miec juz takiej przykrej przypadlosci.
Piotr Szkut - PYXIS
To ta sama sytuacja co post wyzej. Wczoraj (niezaleznie) namierzylem temat i (chybaragry pisze:wrobli pisze:A użytkownik sql ma wszystkie uprawnienia nadane?
Program jest uruchamiany jako administrator, w bazie użytkownik posiada wszystkie uprawnienia i mimo to nadal pojawiają się błędy.
A następnie:
Nawet odpalając program bezpośrednio z serwera (Win SRV 2012R2) który łączy się przez localhost:3306 (pełne prawa łącznie z SUPER dla tego hosta) to sytuacja wygląda tak samo.
Czy import byl ze wskazaniem pliku, czy z imortu wszystkich plikow z katalogu?
Piotr Szkut - PYXIS
Nowa beta (72) na www.
Pomalu zblizamy sie fo wersji 4.00
Pomalu zblizamy sie fo wersji 4.00
Piotr Szkut - PYXIS
I jeszcze jedna wersja na testy beta74.
Prosze zwrocic uwage na szukajke na tabeli klientow. Teraz domyslnie szuka nie calej wpisanej frazy a robija na poszczegolne slowa. Chcac wyszukac fraze na poczatku wyrazenia dajemy znak ( " ) - cudzyslow.
Ten tajemniczy "ptaszek" do zaznaczenia przed komponentem na wpisanie wyszukiwania to jest negacja (wykluczenie) szukanej frazy z danych uzytkownika (wynik nie zawiera wpisanych slow lub frazy).
Prosze zwrocic uwage na szukajke na tabeli klientow. Teraz domyslnie szuka nie calej wpisanej frazy a robija na poszczegolne slowa. Chcac wyszukac fraze na poczatku wyrazenia dajemy znak ( " ) - cudzyslow.
Ten tajemniczy "ptaszek" do zaznaczenia przed komponentem na wpisanie wyszukiwania to jest negacja (wykluczenie) szukanej frazy z danych uzytkownika (wynik nie zawiera wpisanych slow lub frazy).
Piotr Szkut - PYXIS
Po zaimportowaniu baz z Pyxis3, na karcie klienta, w części Pasmo (bit/s) wartości "Down (Noc)" i "Up (Noc)" są na odwrót. Dla taryfy dzienniej jest ok.
Aktualnie mam:
Down (Noc) 4M Up (Noc) 21M
A powinno być:
Down (Noc) 21M Up (Noc) 4M
Aktualnie mam:
Down (Noc) 4M Up (Noc) 21M
A powinno być:
Down (Noc) 21M Up (Noc) 4M
Prosze wyeksportowac dane z najnowszej wersji Pyxisa3 (3.15).
Piotr Szkut - PYXIS
u mnie taryfy nocne dalej nie przeniosły sie poprawnie mimo przeniesienia bazy z najnowszego pyxisa v3.15
(dodam że chodzi o wpis w karcie klienta nie w karcie urządzenia)
(dodam że chodzi o wpis w karcie klienta nie w karcie urządzenia)
Na stronce najnowsza beta77.
Zrobilem opcje zapamietywania ukladu kolumn na siatkach okna glownego. Jest tez wezwanie do zaplaty. Poprawiony wydruk ksiazeczek oplat i sporo innych drobnych rzeczy.
Zrobilem opcje zapamietywania ukladu kolumn na siatkach okna glownego. Jest tez wezwanie do zaplaty. Poprawiony wydruk ksiazeczek oplat i sporo innych drobnych rzeczy.
Piotr Szkut - PYXIS
Na www beta80.
Jak nic szczegolnego sie nie wydarzy. to nastepna uploadowana powinna byc juz wersja stabilna.
Jak nic szczegolnego sie nie wydarzy. to nastepna uploadowana powinna byc juz wersja stabilna.
Piotr Szkut - PYXIS
Jednak zadne testy nie wylapia bledow tak jak uzycie aplukacji produkcyjnie 
Kolejne poprawki jednak sie urodzily. Beta83 na www.
Kolejne poprawki jednak sie urodzily. Beta83 na www.
Piotr Szkut - PYXIS
Czy Pyxis4 mógłby zaimportować z wersji 3 typ autoryzacji urządzenia klienckiego?
W karcie klienta -> danych urządzenia pamięta Login i Hasło, ale rodzaj autoryzacji mam Brak.
W karcie klienta -> danych urządzenia pamięta Login i Hasło, ale rodzaj autoryzacji mam Brak.