Panel WWW !!!
Panel WWW !!!
Skoro dało się utworzyć EBOK via WWW nie widze problemu, przynajmniej ja, zastosowania podobnego rozwiązania do zdalnego dostępu do bazy klientów poprzez zintegrowanie bazy z dostępem poprzez aplikacje www, ułatwiloby to życie np. serwisanta który w zaciszu domowym przy uzyciu "alternatywnego" systemu operacyjnego mialby dostep tylko do podstawowocyh danch klienta po to by zweryfikowac jego dane, zainstalowane urzadzenia, no i np płatności z którymi juz sie uporano.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
I bardzo dobrze edycja z poziomu oprogramowania pyxis, a sam "zdalny" wgląd via www do bazy uzytkowników był by wystarczjący i bardzo pomocny dla administratora bądź serwisanta, który nie będzie miał praw do edycji jedynie prawa do wglądu, tak by w razie telefonu od klienta, mógł by w stanie zweryfikowac dane.
W przyszłości można by pomyśleć o edycji via WWW.
P.S. U mnie w sieci mam całkiem niezły system zarządzania via www na bazie mysql. Chcesz moge podesłać Ci oprogramowanie, może coś z niego wycisniesz i okaże się pomocny.
W przyszłości można by pomyśleć o edycji via WWW.
P.S. U mnie w sieci mam całkiem niezły system zarządzania via www na bazie mysql. Chcesz moge podesłać Ci oprogramowanie, może coś z niego wycisniesz i okaże się pomocny.