Zmiana wyglądu KP

Jakie funkcje dodać, co ulepszyć...
pio
Kontakt:

Zmiana wyglądu KP

Post autor: pio »

Witam serdecznie moja propozycja to zmiana wyglądu KP, która miałaby polegać tylko i wyłącznie na ograniczeniu wydruku z A4 do formatu A5 co pozwoli zaoszczędzić duże ilości papieru lub pozostawienie wydruku na A4 ale zastosowanie kopia/ oryginał drukowane na A4 tylko w jednej połowie strony ORYGINAŁ KP a w drugiej połowie KOPIA KP z możliwością rozcięcia wydania klientowi oryginału a sobie pozostawienia kopi.

Tak naprawdę prośba o zastosowanie tych dwóch opcji do wyboru, ponieważ jedna firma będzie tylko drukować oryginały bez kopii, ponieważ ma ją w programie a inna firma będzie drukowała kopie i oryginał do przechowywania w archiwum.
Pyxis
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Pyxis »

Jest zasadne ograniczanie tego wydruku do A5? Raczej wiekszosc ma zaladowane do podajnika kartki A4 i nie bedzie na wydruk KP podmieniala na A5. Tak mi sie wydaje z wlasnej praktyki.
O wydruk oryginalu i kopii to musze zapytac - ktos jeszcze tak drukuje?
Piotr Szkut - PYXIS
marcin_siedlce

Post autor: marcin_siedlce »

Jestem ZA wprowadzeniem mniejszego formatu A5. Kartki A4 można przeciąć na pół gilotyną przez co między innymi oszczędzamy na papierze. Po drugie klienci się dziwią, że otrzymują potwierdzenia na takiej "chalopie". Ta propozycja jest wspaniałym pomysłem
green3d

Post autor: green3d »

Ja również jestem za wprowadzeniem mniejszego formatu A5.
marcin_siedlce

Post autor: marcin_siedlce »

czy będzie coś robione w kwestii zmniejszenia?
Pyxis
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Pyxis »

Jeszcze nie wiem.
Piotr Szkut - PYXIS
ODPOWIEDZ